Deveniți creatorul realității dumneavoastră și începeți să vă realizați visele acum.

Cursul online aprofundat în 7 pași cu Dr Joe Dispenza

Începeți-vă călătoria acum …

Vom începe acest curs împreună în:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

În cursul introductiv, ați învățat despre puterea gândurilor și a emoțiilor dumneavoastră în crearea propriei realități ... vreți acum să folosiți această perspectivă pentru a ajunge la un nivel complet diferit în viața dumneavoastră?

Învațați în acest curs de 7 săptămâni un proces recomandat pas cu pas pentru a lucra cu gândurile, emoțiile și energiile tale ca să vă creați o realitate complet nouă și viața pe care v-o doriți cu adevărat.

"Reproiectează-ti destinul“ - 7 Pași spre noua ta viață

În acest curs online extraordinar "Reproiectează-ți destinul“Dr Joe Dispenza vă va învăța despre puterea pe care o aveți de a vă schimba în fiecare aspect al vieții voastre, de la nivelul celular până la întregul plan de viață. Sunteți deja familiarizați cu munca doctorului Joe? În acest caz, nu veți fi surprinși de faptul că acest program este plin de cunoștințe științifice. Bazat pe cazuri individuale de schimbări neobișnuite provocate de munca sa cu mii de oameni, el explică puterea universului cuantic într-un mod ușor de înțeles pentru fiecare. El abordează totul, de la neuroplasticitate la diferențele dintre tărâmurile materiei și energiei, și explică cum să obțineți acces la un număr infinit de dimensiuni, fiecare conținând o realitate potențială diferită. Odată ce ați însușit acest lucru, puteți alege orice realitate doriți. Așa este - vă puteți alege prezentul și viitorul. Puteți vindeca ceea ce trebuie vindecat, puteți găsi echilibru, puteți schimba ceea ce trebuie schimbat în viața dumneavoastră și visele să vă devină realitate.

Acest program în 7 pași vă îndrumă pas cu pas spre:

Multe instrumente practice care vă permit să vă schimbați efectiv viața și să vă mențineți o minte și un corp sănătos.

Cheile care vă permit să deblocați fluxul vieții și să vă pregătiți pentru un nou viitor.

Instrucțiuni despre cum să vă conectați la energiile superioare pentru a căuta realități potențiale și pentru a crea un nou viitor.

Dețineți-l și revizitați acest curs online în 7 pași cât de des doriți!

Dr Joe Dispenza folosește meditații foarte specifice și profund transformatoare pentru a vă ajuta să treceți dincolo de corp, mediu și timp pentru a vă deplasa într-o stare alfa. Starea alfa este locul în care conștiința voastră fuzionează cu conștiința mai mare în care există toate posibilitățile, inclusiv vindecarea spontană. Acest curs online este pentru dumneavoastră dacă:

 • Vă simțiți blocați în obiceiuri, emoții și tipare din trecut
 • Suferiți de o boală sau o afecțiune
 • Aveți probleme în a vă atinge obiectivele
 • Sunteți în relații care nu vă împlinesc
 • Știți că există mai mult în viață decât ceea ce experimentați în prezent

Ce poate face cursul video online în 7 pași al Dr Joe pentru dumneavoastră?

Dacă credeți, chiar, într-o mică măsură că gândurile dumneavoastră vă creează realitatea, cursul online al Dr Dispenza "Reproiectează-ți Destinul" vă va duce de la a crede, la a trăi de fapt, noua voastră realitate.

Dacă sunteți gata să creați un nou viitor, să depășiți dependențele emoționale și stările emoționale negative ale ființei pentru a vă vindeca sănătatea și a magnetiza tot ceea ce doriți în viață, "Reproiectează-ți Destinul" nu este doar calea potrivită pentru dumneavoastră, ci un răspuns la tot ce ați pus la îndoială despre ceea ce este cu adevărat posibil pentru dumneavoastră în această viață!

Ce include CURSUL ONLINE REPROIECTEAZĂ-ȚI DESTINUL?

 • Un program experiențial bazat științific conceput pentru a vă vindeca corpul și viața
 • Meditații video și audio puternice care vă împing dincolo de parametrii timpului și spațiului și vă conectează cu Sursa
 • Povești minunate de vindecare în viața reală și experiențe de schimbare a vieții ca o consecință a lucrării în acest curs
 • Instrucțiuni precise despre cum să faceți „respirația” - o tehnică care vă va duce meditațiile la nivelul următor

În timpul petrecut cu Dr Joe, veți învăța:

 • Știința din spatele gândurilor dumneavoastră și modul în care gândurile vă creează realitatea
 • Cum funcționează centrii dumneavostră energetici și cum să vă concentrați pe ele pentru a depăși obiceiurile nedorite, tiparele și reacțiile emoționale
 • Secretul remisiunii spontane și modalitățile de a vă reconecta creierul pentru a crea o nouă personalitate și o nouă realitate personală
 • Posibilități de a atinge mai multe dimensiuni, fiecare dintre ele conținând o realitate potențială difertită , pentru a alege orice realitate doriți.
 • O metodă de meditație care vă schimbă tiparele de undă cerebrală și vă permite să accesați mintea subconștientă pentru vindecare și crearea realității dorite

Inițial, conținutul acestui curs era rezervat doar participanților la atelierele avansate ale lui Joe Dispenza. Acum puteți accesa și dumneavoastră aceste cunoștințe - online!

Dr Dispenza oferă multe povești adevărate și studii de caz despre oameni obișnuiți, la fel ca dumneavoastră, care fac lucruri neobișnuite, cum ar fi vindecarea de dureri fizice și emoționale, boli inexplicabile și afecțiuni grave. Veți auzi mesaje inspirante ale oamenilor obișnuiți care fac extraordinarul posibil, folosind cele mai noi tehnici și exerciții pe care Dr Dispenza le-a predat în atelierele și seminariile sale. Și dumneavoastră puteți experimenta aceleași rezultate atunci când aplicați aceste tehnici în mod regulat.

Această ofertă specială se aplică până la data 29.11.2023!

Oferta noastră unică:

349€ în loc de 699,00€

... obțineți acces pe viață!

De asemenea, puteți plăti în 4 rate ușoare de 50 € pe lună. Urmăriți secțiunea de mai jos - Întrebări și Răspunsuri.

Urmăriți pe orice dispozitiv

Cursul aprofundat online în 7 pași include aceste capitole:

LECȚIA 1: INTRODUCERE

Dr Joe vă echipează pentru călătoria voastră în tărâmul cuantic și vă introduce în adevărul esențial care este nucleul muncii sale: aveți puterea de a vă schimba viața schimbându-vă gândirea.

LECȚIA 2: CÂMPUL UNIFICAT

Aflați cum să accesați hardware-ul neurologic de care aveți nevoie pentru a interacționa cu divinul sau ceea ce numim câmpul unificat. În această lecție revoluționară, Dr Joe ne învață în profunzime cum să înțelegem fluxul divin și cum să-l folosim pentru a crea calea către viitor.

LECȚIA 3: PROGRAMAREA CENTRILOR ENERGETICI

Centrii dumneavoastră de energie sunt o parte esențială a „anatomiei vindecătoare”. Fiecare are propria frecvență, energie și chimie, propria conștiință, precum și hormoni și glande specifice care îi sunt atribuite. Aflați aici cum să vă reprogramați centrii energetici

LECȚIA 4: DEPĂȘEȘTE-TE PE TINE ÎNSUȚI

În această lecție iluminatoare, veți învăța cum se dezvoltă creierul și cum procesează informațiile, inclusiv emoțiile și experiențele. Înțelegerea diferenței dintre mintea conștientă și cea subconștientă, împreună cu modul în care creierul răspunde la stres, vă pune într-o poziție bună pentru a prelua controlul asupra viitorului dumneavoastră.

LECȚIS 5: SPAȚIU-TIMP ȘI TIMP-SPAȚIU

În această lecție, pătrundem în inima fizicii cuantice! Împreună, vom dezvolta în continuare modelul materie vs. energie și vom descoperi noi realități care au fost întotdeauna în jurul nostru, dar pe care le putem folosi acum. Din fericire, datorită experienței sale de mulți ani, Dr Joe poate explica chiar și conceptele dificil de înțeles într-un mod ușor de înțeles!

LECȚIA 6: AMINTIREA VIITORULUI

Acum pășim cu adevărat în crearea viitorului, călcând accelerația. În această lecție, Dr Joe va introduce două instrumente grozave care vă vor ajuta să faceți viața dorită să devină realitate. Fiecare dintre aceste instrumente are un scop specific și a fost utilizat cu succes în numeroase ateliere avansate.

LECȚIA 7: ALEGE-TE PE TINE

În această ultimă lecție, Dr Joe explică modul în care puteți încorpora munca incredibilă pe care ați practicat-o în timpul acestui curs în viața voastră aglomerată. Aflați cum să evitați cele mai frecvente probleme pe care le puteți întâlni atunci când încorporați noile tehnici de lucru în viața dumneavoastră de zi cu zi.

Această ofertă specială se aplică până la data 29.11.2023!

Oferta noastră unică:

349€ în loc de 699,00€

... obțineți acces pe viață!

De asemenea, puteți plăti în 4 rate ușoare de 50 € pe lună. Urmăriți secțiunea de mai jos - Întrebări și Răspunsuri.

Totul de mai jos este inclus în oferta dvs. specială!

Ca participant la acest curs, veți primi acces exclusiv la multe conținuturi suplimentare care au fost special concepute pentru a vă sprijini și mai bine în călătorie.
Urmăriți secțiunea de mai jos de Întrebări și Răspunsuri
Reproiectează-ți Destinul 7 pași către noua ta viață
Cu subtitrare în limba română
749 €
Caiet de lucru Caiet de lucru în limba română. Caietul de lucrueste în format PDF și cuprinde rezumatul celor mai importante mesaje ale fiecărui capitol, pentru a le repeta și revizui.
49 €
Audiobook în limba engleză Toate lecțiile pot fi accesate ca fișiere audio, în limba originala (engleză). Meditațiiile, de asemenea, le puteți accesa în format audio și sunt și dublate în limba română. Deci, puteți descărca fișierele cursului pe telefonul mobil și le puteți asculta din mers!
49 €
Bonus – Meditație „Binecuvântarea centrilor energetici – Partea 1” dublată în limba română, dar și în format original în limba engleză.
Nu vei învăța doar teoria, pur și simplu, o veți putea aplica imediat în viața dumneavoastră.
În limba română
25€
Bonus – Meditație „Binecuvântarea centrilor energetici – Partea 2 – dublată în limba română, dar și în format original în limba engleză.“
În cadrul cursului online, Dr Joe vă conduce mai profund spre tehnica de „binecuvântarea centrilor energetici” și duce meditația la nivelul următor.
25€
Bonus – Meditația ”Conectați-vă la noile potențiale” – pentru a vă crește permanent nivelul de energie și puterile de atracție pentru a trăi cel mai bun viitor! -dublată în limba română, dar și în format original în limba engleză.
25 €
Bonus – O reducere de 20% la licența software-ului MindMovies. Software-ul MindMovies este un instrument important în atelierele avansate ale Dr Joe și vă ajută să faceți din nou viitorul vostru o realitate chiar acum.
20 €
Bonus – Cursul online vă oferă, de asemenea, acces la șase filme MindMovie gata pregătite pentru diferite domenii ale vieții
În limba română
147 €
Bonus – Înregistrări Flow Coaching pentru a vă ajuta să ”curgeți” în propria viață!
89 €
Bonus – Antrenamentul introductiv în 4 părți cu subtitrare în limba română
29 €
Bonus  Film documentar „Mintea (super) naturală – Arta și știința transformării” cu Dr Joe Dispenza: În acest documentar, ne adâncim în fenomene aparent supranaturale, cum ar fi recuperări spontane și schimbări drastice care se întâmplă într-un timp scurt.
149 €
Bonus  – Convorbire între 3 prieteni cu Dr Joe Dispenza, Gregg Braden și Bruce Lipton: Podiumul despre puterea și posibilitățile fiecărei ființe umane! În acest videoclip, veți experimenta discuția revoluționară a trei persoane inspiraționale în domeniul lor!
79 €
Bonus  – Muzică de meditație – 4 piese muzicale pentru a vă aprofunda meditația, de Martin Kirkhaug
30 €
Bonus – Apariția Dr Joe Dispenza la Congresul Heal – Experiență exclusivă a emoționantului spectacol al Dr Joe în această înregistrare, unde vorbește cu alți experți despre metode noi și cuprinzătoare de vindecare.
89 €

Valoare totală

1554€

Prețul nostru obișnuit

699 €

Preț special

349 €

Această ofertă specială se aplică până la data 12.06.2022!

Oferta noastră unică:

349€ în loc de 699,00€

… obțineți acces pe viață!

De asemenea, puteți plăti în 7 rate ușoare la 53 € pe lună. Urmăriți secțiunea de mai jos – Întrebări și Răspunsuri.

Garanție de rambursare în 14 zile!

Încă nu sunteți sigur dacă acest curs este pentru dvs.? Nicio problemă - doar încearcați. Testați cursul acum fără niciun risc cu garanția noastră de satisfacție de 14 zile! Dacă, din orice motiv, nu sunteți mulțumit de curs, veți primi o rambursare completă în termen de 14 zile de la data începerii cursului în ofertă - nu este necesară nicio justificare și nu aveți întrebări!

Cursul de avansați include, după cum ați observat, aceste meditații speciale:

Meditația 1

”Conectați-vă la noile potențiale”

Gândurile sunt limbajul creierului și sentimentele sunt limbajul corpului și, la fel cum undele dintr-un semnal sunt mult mai puternice atunci când sunt coerente, același lucru este valabil și atunci când gândurile și sentimentele dumneavostră sunt aliniate. Prin urmare, atunci când aveți gânduri clare și concentrate despre scopul dvs., însoțite de angajamentul dvs. pasional, emoțional, transmiteți un semnal electromagnetic mai puternic care vă atrage către o realitate potențială care se potrivește cu ceea ce doriți.

Toate potențialele care există în câmpul cuantic există în momentul prezent electromagnetic. Există un potențial pentru dumneavoastră de a fi sănătos, bogat, fericit, în pace, magic și multe altele. Această meditație este pentru a vă ajuta să creați modele de unde cerebrale coerente, să vă schimbați starea de a fi și să vă schimbați energia pentru a se potrivi cu potențialele dorite!

Meditația 2

"Binecuvântarea centrilor energetici I"

Totul din universul nostru cunoscut este alcătuit din lumină și informație, sau energie și conștiință. Asta înseamnă că corpul tău nu este format doar din aceste energii, ci trimite și primește în mod constant și continuu lumină și informații sau energie și conștiință. Centrii energetici din corpul vostru sunt centrii de informații. Fiecare centru are un plex de neuroni care se corelează cu o anumită glandă din corpul dumneavoastră. Ori de câte ori aceste plexuri de neuroni devin incoerente, acest lucru se datorează faptului că creierul a devenit incoerent. Când se întâmplă acest lucru, plexurile neuronilor încep să schimbe expresia hormonală și conductivitatea nervoasă a diferitelor organe, țesuturi și celule corespunzătoare din tot corpul.

În timpul acestei meditații ghidate, veți începe să vă activați sistemul nervos autonom, astfel încât centrii de energie ale corpului dvs. să fie mai echilibrați, iar câmpul energetic din jurul corpului dvs. să fie echilibrat.

Meditația 2

„Binecuvântarea centrelor energetice I”

Totul din universul nostru cunoscut este alcătuit din lumină și informație, sau energie și conștiință. Asta înseamnă că corpul dumneavoastră nu este format doar din aceste energii, ci trimite și primește în dvs. sunt centre de informații. Fiecare centru are un plex de neuroni care se corelează cu o anumită glandă din corpul dumneavoastră. Ori de câte ori aceste plexuri de neuroni devin incoerente, acest lucru se datorează faptului că creierul a devenit incoerent. Când se întâmplă acest lucru, plexurile neuronilor încep să schimbe expresia hormonală și conductivitatea nervoasă a diferitelor organe, țesuturi și celule corespunzătoare din tot corpul.

În timpul acestei meditații ghidate, veți începe să vă activați sistemul nervos autonom, astfel încât centrele de energie ale corpului dvs. să fie mai echilibrate, iar câmpul energetic din jurul corpului dvs. să fie echilibrat.

Meditația 3

"Binecuvântarea centrilor energetici II"

Avansând învățătura Binecuvântării Centrilor Energetici, Dr Joe introduce utilizarea simbolurilor care reprezintă informații noi sau instrucțiuni noi. Fie că vreți să creați o nouă experiență în viața dumneavoastră sau să vindeci un organ din corpul dumneavoastră, el vă va ghida în timpul acestei meditații pentru a crea noi și incitante și transformări!

Opțiune pentru buget redus: Plătiți în rate simple

Obțineți acces la curs acum și apoi plătiți în 4 rate.

Nu este vorba de bani

În prezent aveți dificultăți financiare și nu puteți cheltui bani pe curs chiar acum? Trimiteți-ne un e-mail la romania@younity.one, descriind situația dvs. Ne-ar plăcea să vă cunoaștem acolo unde vă aflați și să vă ajutăm să accesați cursul.

Întrebări & Răspunsuri

 

1. Cum efectuez plata?

Urmarește video-ul explicativ pentru a efetua plată în cel mai ușor mod.

apasă aici

1. Ce este inclus în program?

Programul durează 7 săptămâni și începe pe 27/11/2023. În acest program, Joe Dispenza vă conduce pas cu pas prin procesul de schimbare, folosind instrucțiuni detaliate, dovezi, conturi de experiență și metodologia sa. Suntem siguri că veți învăța să renunțați la viața veche și să începeți să vă creați noua realitate și noul viitor, folosind aceste instrucțiuni video și audio, precum și meditații minunate. Programul conține mai mult de 12 ore de material, plus videoclipuri bonus.

2. În ce limbă este materialul?

Toate videoclipurile sunt cu subtitrări în limba română iar meditațiile sunt dublate și în limba română. În acest fel puteți accesa toată înțelepciunea fără a vă face griji cu privire la bariera lingvistică.

3. Cum arată programul, din punct de vedere al timpului?

Luni, 27 Noiembrie, vom începe cu primul capitol. Din acel moment, un capitol este publicat în fiecare săptămână timp de 7 săptămâni.

4. Pot viziona videoclipurile oricând vreau?

Da, puteți accesa materialul oricând doriți, îl puteți parcurge în ritmul dumneavoastră și vă puteți întoarce ori de câte ori vreți. Atenție! Ratele ne plătite la timp, blochează accesul pe platformă. Reluarea plății va atrage dupa sine o întărziere de 14 zile până la deschiderea primului capitol. 

5. Este materialul disponibil pentru totdeauna?

Da, lecțiile vă sunt disponibile permanent din momentul publicării lor. Puteți să le accesați oricând doriți, să le parcurgeți în ritmul propriu și să repetați cursul ori de câte ori doriți.

6. Am plătit prin transfer bancar sau rate - și acum?

Veți primi un e-mail cu informațiile dvs. de conectare după ce tranzacția a fost efectuată în sistem și confirmarea este trimisă către Elopage. Poate dura până la trei zile lucrătoare pentru ca plata să fie reflectată între bănci..

Alegerea tipului de plata în rate va debita automat contul introdus la metoda de plată la data scadentă a urmatoarei rate. Vei fi informat pe mail că urmează debitarea contului dvs.

„Nu putem avea un nou viitor atâta timp cât trăim în trecut.
Este pur și simplu imposibil.”

 

– Dr Joe Dispenza –

Cine este Dr Joe Dispenza?

Dr Joe Dispenza și-a făcut apariția ca fiind unul dintre cercetătorii filmului premiat „Ce... știm noi?”. Filmul a fost lansat în 2004 și după aceea Dr Joe Dispenza și-a lărgit și aprofundat munca în mai multe moduri. Principalul său interes constă în angajarea celor mai recente descoperiri în domenii precum neuroștiința și fizica cuantică, nu numai pentru a ne vindeca de boli, ci pentru a crea o viață semnificativă și fericită. Joe este profund convins că fiecare ființă umană are o putere inerentă de a-și atinge întregul potențial în fiecare aspect al vieții sale.

„Dr Joe Dispenza este medic, om de știință și mistic modern. . . Într-un stil simplu, direct și ușor de înțeles, [el] a țesut într-un singur volum descoperirile modificatoare de paradigmă ale științei cuantice și învățăturile profunde pe care adepții din trecut și-au dedicat întreaga viață să le stăpânească ”.

— din prefața lui Gregg Braden, autorul cărților best-seller din New York Times, al căror titluri sunt Human by Design și The Divine Matrix

“Dr Joe Dispenza is a doctor, a scientist, and a modern-day mystic. . . . In a style that is simple, straightforward, and easy to understand, [he] has woven into a single volume the paradigm- altering discoveries of quantum science and the deep teachings that adepts of the past dedicated their entire lifetimes to master.”

— from the foreword by Gregg Braden, New York Times best-selling author of Human by Design and The Divine Matrix