Mărturii de la studenții Dr Joe

El măsoară succesul muncii sale prin rezultatele pe care le obține … prin schimbările pozitive pe care aceste metode unice le aduc în viața elevilor săi!

Pe această pagină veți găsi o colecție de povești incredibile din viața reală! Aceste transformări se întâmplă oamenilor care „fac treaba” în mod regulat, ceea ce înseamnă că meditează regulat și aplică învățăturile Dr Joe în viața lor.

La Atelierul de avansați de la Bonn 2017, Dr Joe a invitat-o ​​pe Rita pe scenă să vorbească despre vindecarea pe care a trăit-o în timpul săptămânii de curs. Rita avea de-a face cu consecințele operației și chimioterapiei pentru tratarea cancerului de sân. După doar câteva zile, a fost încântată să constate că leziunile ei se vindecau foarte repede, și-a recăpătat mobilitatea în brațul paralizat și a descoperit, de asemenea, că sprâncenele și genele au început să îi crească din nou.

Dr Joe a vorbit apoi cu grupul despre modul în care s-au produs acele „minuni”, cum Rita și-a schimbat modul în care a simțit și gândit pentru a deveni mai mare decât diagnosticul ei.

(doar în limba engleză)

În 2017, după ani de agravare a simptomelor neurologice cauzate probabil de o leziune a coloanei vertebrale netratate, Nancy a fost diagnosticată cu stenoză cervicală. Ea a suferit o laminectomie la C3, C4, C5, C6 și C7, dar operația a dus la trezirea lui Nancy ca tetraplegică. Fiica lui Nancy și nepotul de 2 luni au ajutat-o ​​să ia decizia „cu intenție fermă” de a trăi, de a se vindeca, de a învăța din nou să meargă.

Ea a ascultat cărțile audio ale Dr Joe și videoclipurile de pe YouTube, de nenumărate ori, a vizionat atelierul online Progressive și a practicat zilnic meditațiile. Când a participat la primul său eveniment live, în Portland, ea mergea fără asistență – complet funcțională și complet veselă.

(doar în limba engleză)

Loredana s-a născut cu probleme de auz la urechea dreaptă. Ea nu auzea cu acea ureche. Medicii au spus că nervul auditiv i-a fost deteriorat în timp ce se afla în pântece și că nu există nicio șansă ca ea să-și recupereze auzul.
După ce a citit una dintre Dr. Cărțile lui Joe, a devenit convinsă că starea ei ar putea fi inversaă. Povestea despre modul în care ea și-a recăpătat acum auzul complet.

(doar în limba engleză)

Salah a început retreat-ul din Malta cu așteptări foarte scăzute, dar a ajuns să vindece o afecțiune de 26 de ani caracterizată prin dureri de picioare, palpitații cardiace, tensiune arterială crescută, confuzie și frică exagerată pentru aceste simptome.

(doar în limba engleză)

În urmă cu 15 ani, Victoria a fost diagnosticată cu boala Crohn, care cauzează probleme severe de digestie și eliminare. Apoi, un medic i-a prescris o pungă de colostomie …

Victoria a simțit brusc speranța că se poate vindeca. Și-a schimbat viața complet și s-a vindecat eliminând tot ceea ce în viața ei ar putea declanșa o revenire a simptomelor.

În cele din urmă a vrut să-și continue viața – s-a căsătorit și are avut un copil. Când fiica ei avea 10 luni, Victoria a intrat în spital cu probleme de sănătate care i-au pus viața în pericol. A supraviețuit, apoi a început de la capăt … din nou. De data aceasta, a aprofundat cărțile și meditațiile Dr Joe.

(doar în limba engleză)

Natalia descrie cum meditația o ajută să învețe despre sine, să se iubească și să găsească un nou nivel de recunoștință pentru copilăria ei stresantă.

(doar în limba engleză)

Liska povestește despre cum s-a vindecat de cancerul de sân.

(doar în limba engleză)

Matthais a făcut propriul Mind Movie cu o săptămâna înainte de a participa la primul său Advanced Week Long Retreat. A fost încântat să constate că scenele din filmul său Mind Movie s-au manifestat, chiar în acea săptămână.

(doar în limba engleză)

Două povești minunate, ale unei ființe extraordinare, de a face imposibilul … posibil!

(doar în limba engleză)

Jessica s-a luptat cu depresia, dar nu a devenit critică situația până când tatăl și fratele ei s-au sinucis în același an. Ea s-a gândit la sinucidere. A încercat medicamente antidepresive și consiliere PTSD. Un prieten i-a spus despre Dr Joe și ea a finalizat imediat cursul online Intensive and Progressive Workshops înainte de a participa la Berlin Week Long Retreat Advanced. S-a îndrăgostit de meditație – și de viață – are o organizație non-profit în cinstea fratelui ei Justin, numită Just In Time to Save a Life.

(doar în limba engleză)

Auzul lui Cherie s-a înrăutățit de-a lungul anilor … până când a început să studieze munca Dr Joe și să practicce meditațiile.

(doar în limba engleză)

Christine a fost invitată pe scenă în timpul evenimentului din Malta pentru a-și spune povestea: Christine nu își amintește să se fi simțit sănătoasă de la vârsta de aproximativ 6 ani. Acum 5 ani a contractat un virus numit zona zoster.  Christine erea extrem de sensibilă în ceea ce privește mediul ei. Această sensibilitate a făcut ca participarea la un eveniment al Dr Joe sa fie o provocare deosebită … dar și-a depășit simptomele și în caest fel a reușit să simtă ușurare și o nouă speranță pentru o viață mai bună.

(doar în limba engleză)

În 2017, Dawn a fost diagnosticată cu cancer de colon, care se metastazase la ficat. A suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea tumorii și a suferit, de asemenea, o procedură de ostomie. Dawn a avut apoi 6 runde de chimioterapie și, de asemenea, s-a operat din nou pentru a-i îndepărta o parte din ficat. Au urmat mai multe runde de chimioterapie și, un an mai târziu, ea părea să fie în remisie. Numărul markerilor de cancer au început să crescă, Dawn a făcut un RMN și au descoperit leziuni canceroase la nivelul ficatului și peritonealului abdominal. Apoi a decis să încerce meditația și a început o călătorie de vindecare, combinând meditația zilnică cu doze minime de chimioterapie. Prin meditație și și aprofundarea muncii Dr-ului Joe, ea a descoperit gândurile care au dus la apariția bolii.

(doar în limba engleză)

Brian are o slăbiciune musculară extremă și are antecedente în dificultăți de respirație. A început să facă meditațiile Dr-ului. Joe în urmă cu aproximativ 15 luni și, ca rezultat, a început să experimenteze o îmbunătățire a forței și mobilității sale. El a solicitat și a primit o bursă „Give to Give” pentru a participa la Advanced Week Long Retreat din Mallorca. După una dintre sesiunile de meditație Coherence Healing în timpul retreat-ului, Brian și-a recăpătat o anumită mobilitate și forță în brațe.

(doar în limba engleză)

Marilyn s-a luptat cu mai multe probleme majore de sănătate în cea mai mare parte a vieții sale: deficit imunitar (sau IgG), depresie și alergii. Medicamentele nu au ajutat-o, iar starea ei s-a deteriorat de-a lungul anilor. De asemenea, meditația nu a ajutat-o ​​la început, dar a început să mediteze din nou după ce i-a fost prezentată munca lui Dr Joe și a citit cartea You Are the Placebo. Ea a participat la un Advanced Retreat în 2017 și a participat la o sesiune Coherence Healing, cu rezultate excelente. Când s-a întors acasă, mai avea mult de făcut în vindecarea ei, dar a perseverat … 

NOTĂ: Marilyn menționează că este implicată în comunitatea Deer Healing – Participanții de la retreatul Dr Joe au format multe grupuri de vindecare în ultimii 2 ani. Se întâlnesc online (și uneori personal) pentru a participa la vindecările de grup ale persoanelor. 

(doar în limba engleză)

Nancy avea un cheag de sânge în picior, care s-a mutat la plămâni și a trebuit să fie internată pentru a i se dizolva cheagul. După ce le-a spus medicilor că are antecedente familiale pe probleme legate de cheagurile de sânge („Factorul 5”), ei au spus că trebuie să ia medicamente pentru subțierea sângelui pentru tot restul vieții. A început să mediteze în mod regulat și a participat, de asemenea, la June Cancun și la Week Long Retreats din Toronto. Și-a testat sângele din nou după cele două evenimente, iar medicii nu au putut găsi dovezi ale unei tulburări de sânge.

(doar în limba engleză)

După ce a participat la Progressive Workshop și a aplicat tehnicile de respirație și meditație ale Dr Joe, Jeff a reușit să oprească complet administrarea medicamentelor prescrise pentru tensiunea arterială scăzută, nivelul scăzut de energie și depresie.

(doar în limba engleză)

După ani de zile în care s-a confruntat cu înrăutățirea problemelor autoimune, Kimberly și-a dat seama în cele din urmă că problemele ei ar putea fi rezultatul unor implanturi mamare scurse. Le-a îndepărtat, dar avea în continuare sensibilități severe. Kimberly a aflat despre coerența inimii și a aflat despre munca Dr Joe … pornind într-o călătorie în care devine întruchiparea sănătății și a bunăstării.

(doar în limba engleză)

…și mai sunt sute și sute de alte mărturii!